Corona

Lieve mensen,

Wat zijn het vreemde en ongeloofwaardige tijden. Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid en verwarring; wat kan nog wel, wat kan niet? Een vervelende situatie waarin wij handelen volgens de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsgroep.

Wij blijven open en voor noodzakelijke zorg blijven we met afstand behandelingen geven in de praktijk of aan huis. Daarnaast geven we behandelingen via videobeeldbellen (wat kinderen erg leuk vinden!) en geven we e-health (telefonisch en mail).

Mocht u vragen hebben over uw kind dat kunt u ons altijd bellen. Doen hoor!

Op de website komen oefeningen en spelletjes te staan die u met uw kinderen kunt doen. Ook voor de fijne motoriek.

Hieronder vast wat ideetjes om thuis met de kinderen te doen. Voor kinderen is bewegen erg belangrijk om lekker in hun velletje te blijven en dat het voor iedereen gezellig blijft.

Krantentikkertje:

Rol 2 kranten op tot een koker en plak ze vast met een plakbandje. Geef je kind een koker en speel tikkertje. Probeer elkaars schouders te tikken, of elkaars rug, buik, knieën of elkaars billen!

Spinnenweb:

Maak een spinnenweb in de woonkamer met een bolletje wol. Jullie zijn spinnen en klauteren over de draden zonder dat het web kapot gaat. Leg knuffels op de grond en laat de spin de buit meenemen het web in.

Buiten spelen mag nu nog steeds tot 12 jaar (persconferentie 24-03).

You tube staat vol met thuistrainingen. Een lekkere workout zijn de Tabata trainingen. Een ronde bestaat uit 4 minuten, waarbij je 20 seconden werkt en 10 seconden rust afwisselt. Per ronde gebruik je 1 à 2 oefeningen. Hieronder een voorbeeld.

Nieuw!!!

Op Dinsdagochtend en op Vrijdagmiddag zijn wij ook werkzaam op:

Gezondheidscentrum Kapelhof
Kapelstraat 66, 4817 NZ Breda

Nieuw!!!!

Sinds maart 2014 hebben we 2 mooie promofilmpjes over het ParaMedisch Centrum Heusdenhout. Er is een korte en wat langere versie. Ook wij hebben een stukje in de film, waarin Karin te zien is met een geweldig kereltje. Het staat achteraan op de filmpjes.